Wij zorgen dat jouw bedrijf online vindbaar.

Gedegen onderzoek en een heldere strategie zorgt voor resultaat

Een veelvoorkomende vraag die klanten ons stellen is kun je ons een #1 plek in Google bezorgen? Hier verkopen wij altijd een: “nee”. Er zijn teveel externe factoren waardoor er geen garanties gegeven kunnen worden.

Als jij bij ons komt met de vraag om jouw website eens onder de loep te nemen gaan wij een zogeheten: website-audit doen. Wij gaan aan de hand van gedegen onderzoek, tools en onze eigen ervaring kijken waar de website van jouw bedrijf nu staat. Wij maken een zogeheten nulmeting zodat eventuele resultaten ook meetbaar worden.

Wij optimaliseren jouw website

Het optimaliseren van een website voor de zoekmachines heet ook wel zoekmachineoptimalisatie. Waarschijnlijk heb je de term SEO wel eens voorbij horen komen. SEO is de Engelse vertaling voor zoekmachineoptimalisatie, te weten: Search Engine Optimalisation.

Ons team van experts is gespecialiseerd in het bouwen en optimaliseren van websites. Wij werken met het CMS (Content Management Systeem) WordPress dat erg gebruiksvriendelijk is. Enkele werkzaamheden die wij voor jou kunnen uitvoeren staan hierna weergegeven.

SEO van de website

Optimaliseren van de teksten

Linkbuilding

Advies en tips om zelf SEO uit te voeren

Responsief webdesign

Een groeiend aantal bezoekers gebruikt hun mobiele telefoon om zaken te regelen. Van het inboeken van een afspraak met een mediator tot online boodschappen doen of bankzaken voor het aanvragen van een renovatielening alles kan via de mobiele telefoon.

Het hebben van een snelle en responsieve website is dus van groot belang voor jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de website op elk scherm (desktop, mobiel, tablet en overige schermen) optimaal presteert. Zo krijgt de bezoeker altijd de beste gebruikerservaring, iets wat de grootste zoekmachine Google beloont met hogere posities.

We optimaliseren de laadtijd

We optimaliseren de afbeeldingen

We kijken naar de CSS, JS en meer…

Optimaliseren de gebruikerservaring

Meer conversies is meer omzet

Een website zonder bezoekers is als een kindercoach zonder kinderen, nutteloos. Waar de website in den beginne als verlengstuk van het visitekaartje werd gemaakt, is het nu een online omgeving waar jouw potentiƫle klanten jouw bedrijf beter kunnen leren kennen.

Het is de aangewezen plek om te laten zien welke diensten en/of dienstverlening jij in huis hebt en waarin jij onderscheidend bent van anderen in jouw vakgebied. Jij kan een bibliotheek aan artikelen kwijt op jouw website waarin jij vertelt over tips, tricks, trends en ontwikkelingen. Hoe meer bezoekers jij op jouw website krijgt hoe meer potentiƫle omzet jij kan gaan draaien. Het optimaliseren van jouw website is best een investering waard lijkt ons zo.

Conversieoptimalisatie

Heatmap die gebruiker inzicht geeft

De juiste analytische tools installeren

Realistisch en transparante resultaten

Beter online zichtbaar en/of vindbaar worden?

webdesign

Contact

Marc-Creations.nl
Online zichtbaar en vindbaar worden voor bedrijven.

Social media lovers

Wij houden van bloggen...

Benieuwd naar onze laatste artikelen? Bekijk ons blog!