Een succesvol portfolio

Responsief webdesign

Samen met de mannen van WPkennis kregen we de mooie opdracht om te kijken naar de responsiviteit van de website: Hoogland Web. Dit is een website die alles vertelt over het reilen en zeilen in Hoogland.

Website geoptimaliseerd

In opdracht van Stip Groningen hebben wij de website: RTM-info.nl mogen optimaliseren. Deze website geeft trends en tips over de stad Rotterdam.

Na de nulmeting kwam een overzichtelijk stappenplan naar voren om alles te optimaliseren. Enkele van deze stappen waren: laadtijd website verbeteren, afbeeldingen kleiner maken via plugin, titels en meta-titels toevoegen, de yoast-plugin optimaliseren en kijken naar waardevolle pagina’s die wel/niet geïndexeerd moeten worden.

Linkbuilding voor een leasemaatschappij

Het leasen van auto’s is hot en wordt steeds populairder. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat we de vraag kregen van Fox Lease om eens te kijken naar hun linkbuildingprofiel. Na onderzoek bleek dat er op veel punten verbeteringen doorgevoerd konden worden. Het profiel is nu veel natuurlijker en in evenwicht.

Strategiesessie + optimalisatie website

Eén van de werkzaamheden Marc voor jou kan uitvoeren is een strategiesessie om te bepalen wat de beste koers is voor de website van het bedrijf. Soms is het niet verstandig om het hele budget in te zetten op Google Ads, maar ook een gedeelte op SEO. Of juist meer content marketing toepassen dan linkbuilding. Samen met de klant hebben we gekeken welke strategie het beste bij hun budget paste. Onlangs is er, mede door de groei in online resultaten meer budget bij gekomen en wordt dit door ons ingezet op linkbuilding.

webdesign

Contact

Marc-Creations.nl
Online zichtbaar en vindbaar worden voor bedrijven.

Social media lovers

Wij houden van bloggen...

Benieuwd naar onze laatste artikelen? Bekijk ons blog!